CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

CURSURI LIMBA ENGLEZĂ - ENGLEZA PENTRU ADULȚI

CURSURI CORPORATE DE LIMBA ENGLEZĂ

Suntem ceea ce suntem prin ceea ce trăim și învățăm. Cum arăți că ai mâinile bătătorite de idei, proiecte și realizări? Printr-o poveste. Te ajutăm să-ți spui povestea în limba engleză la un interviu, la o prezentare, la o întâlnire de afaceri, la telefon și în orice situație de comunicare. Organizăm cursuri personalizate de engleză pentru afaceri și cursuri specializate și personalizate de limba engleză pentru orice domeniu. Programele noastre sunt “comunicative”. Programează o prezentare gratuită la 0722.841.053!

Voucher pentru cursurile de pregătire pentru IELTS sau alte examene internaționale!

Începând din luna iunie vom oferi vouchere pentru angajații din companii care doresc să participe la cursurile de pregătire pentru testul IELTS, sau cursuri de pregătire pentru alte examenele internaționale cum ar fi: BEC (Business English Certificate), ICFE (International Certificate for Financial English), ILEC (International Legal English Certificate).
Acest beneficiu poate fi extins și pentru copiii angajaților, deoarece certificatul IELTS echivalează examenul de bacacaureat.
Informații, detalii și înscrieri la:
 •  0722841053
 •  contact@engleza-de-afaceri.ro
 •  englezadeafaceri@gmail.com
 •  startenglish3@gmail.com
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
 

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză prin cursurile noastre personalizate și specializate de lungă durată (10 săptămâni - TARIF 700 LEI):

și primul unde îți schimbi engleza în 6 ore la cursurile intensive de limba engleză (TARIF 168 LEI):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Cursurile se desfășoară online (ZOOM/ GOOGLE MEET/ MICROSOFT TEAMS) sau în cadrul companiilor și instituțiilor din București.

Pentru orice detalii vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

CURSURI INDIVIDUALE DE LIMBA ENGLEZĂ ONLINE

Cursuri de limba engleză pentru orice specialitate

 • Învață online să te exprimi corect în limba engleză în orice situație de comunicare.
 • Învață să vorbești în limba engleză la un interviu.
 • Învață engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară, engleza bancară, engleza feroviară, engleza pentru marketing, engleza medicală, cursuri de creative business writing. 
 • Pregătește-te pentru un certificat internațional de limba engleză: IELTS, ILEC, ICFE, BEC.

 
Vă oferim program și programă personalizate și materiale de curs gratuite.
Vă așteptăm!
Înscrieri la:
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ, ÎNTRE 9:00 și 15:30, pe platforma ZOOM

La cursul de gramatica limbii engleze îți răspundem la toate întrebările:

– “I received your email” sau “I have received your email“?
– Care sunt diferențele dintre Past Tense Simple și Present Perfect Simple (ținând cont de faptul că în limba română nu putem diferenția aceste două timpuri)?
– Cum facem acordul în limba engleză?
– Când folosim verbul la singular, deși subiectul este la plural (și viceversa)?
– Ce sunt homophones? Când folosim Present Simple și când folosim Present Continuous? În ce situații de comunicare ne bazăm pe verbele modale?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  .. . . . . ...
Apoi te ajutăm să formulezi propriile întrebări în limba engleză, doarece prin întrebări te vei descurca în orice situație de comunicare în limba engleză, pe care le vei adresa colegilor și profesorului.

Vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în orice situație (la aeroport, la restaurant, la un interviu, la o prezentare, la o negociere, etc….)

Pregătește toate întrebările pe care le ai despre limba engleză și noi te așteptăm cu toate răspunsurile în fiecare sâmbătă între 9.00 și 15.30. Materialele de curs sunt incluse.

Înscrieri la:

– contact@cursinengleza.ro
– englezadeafaceri@gmail.com
– sau pe formularul de contact de pe www.seocopywriting.ro

Profesor: Iulia Halatz

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

CONSULTANȚĂ AFACERI PENTRU COMPANII

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client „TVA amânat la plată”, activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre tipurile de ecartament în limba engleză, nu știți cum să explicați „economii de scară” în limba engleză, nu știți cum să traduceți „executor judecătoresc” sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing ...?

Am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile și oferim servicii de consultanță în limba engleză la sediul dumneavoastră sau online via e-mail and Skype, dacă nu sunteți în București. 

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările în cel mai scurt timp! Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

CURS CORPORATE DE ENGLEZĂ FEROVIARĂ

Cursul de engleză feroviară este cel mai complex curs de limba engleză pe care l-am elaborat până acum. Este un curs unic pe piața românească. 

Nu există niciun fel de materiale de curs/manual/broșură.
Am pornit la drum cu un glosar de termeni de specialitate în limba romănă, un glosar de termeni de specialitate în limba engleză, o programă de master în limba engleză.  Am verificat și citit toate site-urile (și blogurile) companiilor care operează în domeniul feroviar din toată lumea. De asemenea, am citit toate informațiile despre The EU Agency for Railways (ERA), Agenția Feroviară Europeană.

După atâta muncă grea, pot spune că m-am îndrăgostit de acest domeniu absolut facinant.
M-au ajutat foarte mult și colaborările de mai mult de 10 ani cu companii din domeniul feroviar care m-au ajutat foarte mult din punct de vedere al studiilor de caz și situațiilor de comunicare în engleză cu persoane din companii internaționale de transport feroviar și de asemenea cursanții mei care colaborează direct cu Agenția Feroviară Europeană (The EU Agency for Railways).

So, I can walk you through the world of rail – a complex system that connects people, cities and countries.

SCHIMBĂ-ȚI ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, BUCUREȘTI

 • Înscrieri și detalii la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro. Veți primi formularul de înscriere și toate detaliile despre curs. Vă așteptăm cu drag!

ATELIERE INTENSIVE DE CREATIVE WRITING ȘI CREATIVE SPEAKING într-un mediu de afaceri. Aceste ateliere de limba engleză sunt personalizate și specializate.

CURS CORPORATE DE E-MAIL-URI ÎN LIMBA ENGLEZĂ (CREATIVE BUSINESS WRITING)

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite.

Acest curs intensiv de 6 ore este oferit gratuit companiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing) de lungă durată.

WORKSHOP PREGĂTIRE PENTRU IELTS - SÂMBĂTA - ORELE 10-16 - TARIF 168 LEI.

 • Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor...
 • Și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr.7-15 (Piața Romană).
 • Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.
 • Vă invităm să vorbiți în engleză într-un mediu relaxat dar restrâns (grupe de 10 persoane).

CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - BUCUREȘTI

La cursul de gramatica limbii engleze vei comunica în limba engleză și vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale simple și continue, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte...

 • Program cursuri: sâmbăta între 9 și 15 în Piața Romană, sau la sediul instituțiilor și companiilor - program personalizat. Tarif 168 de lei.
 • Cursul intensiv de gramatica limbii engleze se organizează la cerere la sediul tău. Contact - 0722.841.053.
 • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești CORECT.

CURS CORPORATE DE COPYWRITING ÎN ENGLEZĂ

CopySmarters! 30 de ore de scrieri creative în limba engleză. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră www.seocopywriting.ro/in-house-training. Îți oferim și povești scrise cu dragoste pentru limba engleză pe blogul nostru de companie.

CURS DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ - 6 ore - Tarif 168 lei

La acest curs vei învăța să scrii și să corectezi e-mail-uri, texte pentru prezentări, pagini web, bloguri.

CURS DE COMUNICARE ÎN ENGLEZĂ 

"Do you know that conversation is one of the greatest pleasures in life? But it wants leisure." Somerset Maugham.

 • Cursul de conversație în limba engleză se organizează la cerere la sediul tău. Materialele sunt gratuite.

CURSURI CORPORATE DE ENGLEZĂ JURIDICĂ ÎN BUCUREȘTI

 • Solicitors, barristers, attorneys, counsels wanted for legal English course. Long discussions, contract formation and negotiations, contract remedies, company law, employment law, real property law, intellectual property, negotiable instruments, secured transactions, competition law ... International recognition after the ILEC (International Legal English Certificate).
 • CURSUL DE ENGLEZĂ JURIDICĂ este un curs personalizat de limba engleză pentru avocați, juriști, notari publici, procurori și pentru asociațiile profesionale.
 • Vă oferim materiale de curs gratuite și un glosar de termeni juridici alcătuit pe baza solicitărilor și întrebărilor cursanților noștri. Acest glosar de termeni suplimentează manualul de curs, International Legal English. Acest curs de engleză juridică este și curs de pregătire pentru ILEC (Certificatul Internațional de Engleză Juridică)

CURSURI CORPORATE DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ ÎN BUCUREȘTI

 • Accountants, chartered accountants, chartered certified accountants, auditors, financial auditors, stockbrokers, economists wanted for financial English course. Long discussions, business finance, accounting, bookkeeping, company law, accounting policies and standards, accounting principles, depreciation and amortization, auditing, balance sheets, financial ratios, cost accounting, financial institutions, investment banking, central banking, interest rates, money supply, stocks and shares, bonds, futures, derivatives, asset management, hedge funds and structured products ... International recognition after the ICFE (International Certificate for Financial English).
 • Acest curs de engleză financiară este dedicat companiilor și instituțiilor. Profesorul care va veni la sediul dumneavoastră este specializat în limba și literatura engleză și în finanțe și management financiar.
 • Vă oferim cursuri personalizate de grup (maxim 6 persoane), cursuri individuale și cursuri online de engleză financiară. Acest curs de engleză financiară este și curs de pregătire pentru ICFE (Certificatul Internațional de Engleză Financiară). Vă așteptăm!

CURSURI CORPORATE DE MARKETING ÎN LIMBA ENGLEZĂ ÎN BUCUREȘTI

 • Marketeers, advertisers, niche marketeers, mass marketeers, content providers, copywriters, ideas people, salespeople wanted for marketing English course. Presentations, case studies, flows of ideas, marketing 2.0, marketing 3.0, marketing mix, Swot analysis, marketing strategies, marketing ethics, the marketing environment, legal aspects of marketing, product development, product life cycles, branding, brand values, market segmentation, customer needs and behaviour, loyalty programs, motivation marketing, Customer Relationship Management, the marketing budget, personal selling, Above-the-line, Below-the-line, Through-the-line, media strategy, the press, branding content, buzz marketing, logos, materials and containers, corporate marketing, crisis communication, corporate blogging…
 • Vă oferim și curs de copywriting în limba engleză cu durata de 30 de ore. Acest curs este personalizat și specializat în SEO copywriting, tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare (on-page). Oferim reduceri de tarife pentru pachetul de curs de marketing și curs de copywriting.

Informații la 0722.84.10.53 sau contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

ATELIERE TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU ADULȚI

Vă ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor. Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com sau la contact@engleza-de-afaceri.ro.

CURS DE PREGĂTIRE PENTRU INTERVIURI ÎN ENGLEZĂ

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză! La sfârșitul acestui curs vei ști să răspunzi la orice întrebare în limba engleză, CORECT și personalizat în funcție de job-ul pentru care aplici. De asemenea te învățăm ce întrebări este recomandat să adresezi la sfârșitul interviului.

Deoarece primim cereri pentru cursuri de engleză de specialitate finalizate cu susținerea unui examen în vederea obținerii unei certificări internaționale, manualele și programele acestor cursuri au ca obiectiv obținerea următoarelor certificate: BEC, ILEC, ICFE. Vă așteptăm cu drag!!!

Ce putem să facem cel mai bine?

Să te învățăm să-ți spui povestea și să vorbești în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Te ajutăm să promovezi examenul pentru certificatul internațional care te va ajuta în carieră în România sau în altă țară. 

Dacă nu ești hotărât să urmezi un curs, îți păstrăm câteva cuvinte proaspete pe rafturi pentru prezentări în limba engleză, pagini web și site-uri, bloguri și landing pages: We make your story shine!

SERVICII DE COPYWRITING ȘI TRANSCREAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Contact

Scrie-ne sau sună la 0722.84.10.53 şi îți oferim o prezentare gratuită a cursului de limba engleză pe care îl dorești! Organizăm cursuri de engleză de afaceri în București la sediul instituțiilor și companiilor sau în sălile noastre de curs. Oferim tarife atractive. 

 • Oferim testări gratuite de nivel la sediul instituțiilor și companiilor partenere. Cursurile se organizează la cerere şi încep imediat după semnarea contractului.
 • Organizăm un curs de engleză de afaceri (sau orice curs de engleză de specialitate dorești) la sediul tău la care pot participa colegii și reprezentanții companiei tale.

Personalizează-ți engleza!

Vrei să vorbești în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro, telefonează la 0722.841.053!

Te așteptăm!

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.