CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

FAQs

ENGLISH NOW, ASK ME HOW!

Iți oferim o programă personalizată de engleză de specialitate care te va ajuta să-ți îndeplinești obiectivele în ceea ce privește comunicarea în engleză, limba engleză pentru afaceri, engleza pentru marketing și vânzări, engleza financiară, gramatica limbii engleze, engleza juridică și promovarea unui atestat înternațional de limbă engleză în cel mai scurt timp. Pentru ca vei vorbi corect și fluent la cursurile noastre de limba engleză de specialitate sau cu orice vorbitor nativ. Oferim flexibilitate și tarife accesibile pentru cursurile de limba engleză și serviciile de consultanță în limba engleză.

Descoperă engleza în 6 ore!

Cursurile intensive de gramatica limbii engleze se organizează și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, ... dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză.

Contact rapid: tel- 0722.841.053, englezadeafaceri@gmail.com, contact@engleza-de-afaceri.ro.
  • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești CORECT.
Cum mă înscriu la cursuri?
  • Te rugăm să ne scrii scrii la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.
  • Pentru organizarea unui curs de engleză la sediul instituțiilor și companiilor te rugăm să suni la 0722.84.10.53.
  • Cursurile la sediul instituțiilor și firmelor se organizează la cerere. Sună la 0722.84.10.53 pentru o prezentare gratuită!
  • Oferim cursuri personalizate de limba engleză de scurtă durată. Programele noastre sunt flexibile și “comunicative”. Testează-ne la o prezentare gratuită!
De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că în fiecare an ajutăm sute de persoane din companii multinaționale să se dezvolte profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.

Cum pot organiza un curs personalizat de limba engleză la sediul companiei mele?

Te rugăm să ne contactezi la 0722.84.10.53 sau la contact@engleza-de-afaceri.ro pentru a stabili o întâlnire la sediul tău. Vom discuta despre tipul de curs pe care vrei să îl organizezi și despre programa personalizată pe care o dorești.

Cât costă un curs de engleză?

700 de lei modulul sau doar 350 de lei pe lună (curs organizat pentru un grup de 6-10 persoane). Pentru companii oferim un curs de 6 ore gratuit (la alegere între curs de gramatica limbii engleze sau curs de creative business writing).  Poți participa la un curs intensiv de 6 ore, curs de gramatica limbii engleze, curs de comunicare în limba engleză, curs intensiv de pregătire pentru atestate internaționale. Tarif 168 de lei.

Când pot să urmez un curs?

Cursurile de engleză se desfăsoară în grupe de minim 6 persoane. Cursurile încep când se formează grupa în intervalul de timp preferat.

Voi vorbi în engleză la curs?

Da, cursul de engleză se structurează pe comunicare. Temele din programa personalizată de limba engleză se introduc în comunicare. 

Cât durează parcurgerea unui nivel?

Două luni (24 de ore, 2 cursuri de 90 de minute pe săptămână sau un curs de 3 ore pe săptămână). Repartizarea în timp a ședintelor de curs se face în functie de obiectivele tale și timpul pe care vrei să îl aloci cursului de limbă engleză. Mai multe informații găsești pe pagina TARIFE.

Când pot începe un curs de engleză de afaceri?

Pentru a învăța engleza de afaceri, nivelul tău trebuie să fie mediu/mediu plus (elementary/pre-intermediate). La cerere organizăm cursuri de engleză de specialitate pentru începători sau începători plus, în a căror programă vom introduce vocabular specific unui mediu de afaceri, juridic, financiar sau medical. 

Câte persoane sunt într-o grupă?

La grupele standard participă minim 6 și maxim 10 cursanți. Astfel, vei beneficia de atenția profesorului, iar evaluarea progresului tău se face mai ușor.

Care este modalitatea de plată?

Acceptăm orice modalitate de plată și, de asemenea, se poate plăti în două rate.

Personalizează-ți engleza!

Dacă vrei să vorbești în engleză, să te specializezi în limba engleză, să te pregătești pentru un interviu sau pentru un atestat internaționalscrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053 şi îţi oferim cel mai bun curs la cel mai bun preţ!

Te așteptăm!

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.