CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Tarife

TARIF CURS DE ENGLEZĂ 

TARIF CURS PERSONALIZAT ENGLEZA DE SPECIALITATE:

 • CURS DE ENGLEZĂ PENTRU AFACERI + CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 
 • CURS DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ + CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE
 • CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ + CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE
 • CURS DE MARKETING ÎN ENGLEZĂ + CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE

TARIF - 800 lei pentru cursul de GRUP cu durata de 10 săptămâni (30 de ore) organizat în cadrul companiilor și instituțiilor din București.  

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză! La sfârșitul acestui curs vei ști să răspunzi la orice întrebare în limba englezăCORECT și personalizat în funcție de job-ul pentru care aplici. De asemenea, te învățăm ce întrebări este recomandat să adresezi la sfârșitul interviului. Îți oferim și un bonus! Te ajutăm și cu scrisoarea de intenție!

Înscrieri la:
📱 0722 841 053
📧 contact@engleza-de-afaceri.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Descoperă engleza în 6 ore!

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE

Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro sau pe formularul de contact de pe www.seocopywriting.ro

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate. 

Vă oferim:
- suport de curs și materiale gratuite
 - 6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză
- un curs concentrat și centrat pe problemele de comunicare în limba engleză ale fiecărui participant
- atenția și ajutorul unui profesor experimentat și specializat în limbi și literaturi străine și management financiar (și autor publicat de limba engleză). 

Vă așteptăm cu drag!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte.

CURS CORPORATE DE E-MAIL-URI ÎN ENGLEZĂ (CREATIVE BUSINESS WRITING)

La cursul de e-mail-uri în limba engleză vă ajutăm să eliminați din e-mail-urile dumneavoastră toate greșelile de gramatică, stil sau scriere.

Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter, a letter of interest). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Materialele de curs sunt incluse.

CURS DE ENGLEZĂ FEROVIARĂ

Cursul de engleză feroviară este cel mai complex curs de limba engleză pe care l-am elaborat până acum.

Nu există niciun fel de materiale de curs/manual/broșură.

Am pornit la drum cu un glosar de termeni de specialitate în limba romănă, un glosar de termeni de specialitate în limba engleză, o programă de master în limba engleză.  Am verificat și citit toate site-urile (și blogurile) companiilor care operează în domeniul feroviar din toată lumea. De asemenea, am citit toate informațiile despre The EU Agency for Railways (ERA), Agenția Feroviară Europeană.

După atâta muncă grea, pot spune că m-am îndrăgostit de acest domeniu absolut facinant. M-au ajutat foarte mult și colaborările de mai mult de 10 ani cu companii din domeniul feroviar care m-au ajutat foarte mult din punct de vedere al studiilor de caz și situațiilor de comunicare în engleză cu persoane din companii internaționale de transport feroviar și de asemenea cursanții mei care colaborează direct cu Agenția Feroviară Europeană (The EU Agency for Railways).

So, I can walk you through the world of rail – a complex system that connects people, cities and countries.

 – Iulia Halatz
Profesor de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing, engleza pentru agribusiness, cu experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de programe și cursuri personalizate și specializate pentru companii și instituții.
Fondator – www.seocopywrtiting.rowww.cursinengleza.rowww.engleza-de-afaceri.ro.
Autor contributor – Spillwords.com, Medium.com, Quora.com, Fragrantica.com 
Coautor – Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary CollectiveDarker Objects

Editor și scriitor - Fragrantica.com

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE PENTRU COMPANII

Oganizăm cursul intensiv de gramatica limbii engleze în cadrul companiilor și instituțiilor în intervalul de timp preferat de colegii tăi. Oferim tariful unic de 168 de lei de persoană indiferent de numărul de participanți. 

Vă așteptăm mesajele la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com. Contact rapid: 0722.841.053. 

Organizăm și cursuri individuale online!

CURS ONLINE PERSONALIZAT ENGLEZA PENTRU AFACERI LA UN TARIF ACCESIBIL (112,5 LEI ȘEDINȚA)

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

OFERTA LUNII SEPTEMBRIE!

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

 • Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Programa cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

Vă așteptăm cu drag la:
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat. Programele cursurilor sunt personalizate și elaborate în funcție de obiectivele dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit SEO pentru site-ul companiei dumneavoastră.
 • Organizăm cursuri de engleză de specialitate - engleză de afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing - în București la sediul companiei tale.
 • Audit lingvistic în limba engleză pentru companii.
 • Servicii personalizate de SEO copywriting în limba engleză. Mai multe detalii pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro.
 • Curs de gramatica limbii engleze la sediul companiilor - tarif 168 lei de persoană. Detalii și înscrieri la 0722.841.053.

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze -  și un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 700 lei - cu durata de 2 luni.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

 

ÎN FIECARE LUNĂ VĂ OFERIM UN CURS DE LIMBA ENGLEZĂ GRATUIT!

Oferta lunii august!

Cursul gratuit al lunii august este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

Oferta lunii aprilie!

Cursul gratuit al lunii este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna aprilie primiți gratuit 6 ore de curs de gramatica limbii engleze împreună cu un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing. Vă așteptăm!

Oferta lunii martie!

Cursul gratuit al lunii martie este CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CREATIVE BUSINESS WRITING. Te așteptăm!

Oferta lunii februarie!

În luna februarie primiți 6 ore de curs de limba engleză gratuit - cursul de proofreading în limba engleză.

Oferta lunii decembrie!

În luna decembrie primiți 6 ore de curs de limba engleză gratuit - cursul intensiv de gramatica limbii engleze!

Mai multe detalii pe pagina OFERTE ȘI NOUTĂȚI.

PROGRAM ATELIERE TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth"- Cafeaua și materialele sunt din partea noastră.

 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză.

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE INTENSIV - BUCUREȘTI - PIAȚA ROMANĂ

 • 6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză între orele 10 și 16.15. (Vă oferim o pauză de 15 minute de relaxare și cafea).
 • materiale și consultanță gratuite
 • înscrieri la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

WORKSHOP PREGĂTIRE IELTS - SÂMBĂTA - orele 10-16 - tarif 168 lei.

 • Te ajutăm cu materiale gratuite și umor...
 • Și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 7-15 (Piața Romană).
 • La acest curs rezolvăm tipuri de teste pentru atestatul IELTS și vă ajutăm să vă familiarizați cu dificultățile acestui examen.

Organizăm cursuri de engleză de specialitate:

 • engleza pentru afaceri

 • engleza financiară

 • engleza juridică

 • engleza pentru marketing și publicitate 

 • curs de comunicare în engleză la un interviu.

Toate cursurile noastre sunt cursuri de comunicare în limba engleză!

 • Participă la un curs personalizat de engleză de afaceri pentru 700 de lei modulul (2 luni).
 • TARIF CURS INDIVIDUAL LIMBA ENGLEZĂ: 127,5 lei ședința. Programă de curs personalizată și materiale gratuite.

Descoperă engleza în 6 ore!

TARIF ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ - 168 LEI - curs de grup

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor.

 • Cursurile de limba engleză pentru interviuri, cursurile specializate pentru limbaj de afaceri, limbaj economic, financiar și contabilitate, cursurile specializate de marketing și cursuri pentru certificate în limba engleză se organizează în grupe de 6 persoane (tarife standard), cursuri individuale sau cursuri în grupe de 2-5 persoane.

 

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE

 

 • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești corect.
 • Cursul intensiv de gramatica limbii engleze se organizează la cerere. Contact:  0722.841.053.
 • Cursurile intensive de limba engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. 

START ENGLISHing! 

 • Curs de copywriting în engleză: la cerere la sediul companiilor și instituțiilor. 30 de ore de scrieri creative și povești în limba engleză.
 • Curs intensiv de pregătire pentru susținerea examenului IELTS. 
 • Curs intensiv de pregătire pentru susținerea examenului ILEC. 
 • Curs intensiv de comunicare în engleză.
 • Curs intensiv de proofreading.
 • Consultanță personalizată în limba engleză.

AI NEVOIE DE CUVINTE ÎN ENGLEZĂ?

Oferim consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice. Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, CV-ul și scrisoarea de intenție, vă sugerăm termenii corecți și adecvați de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri, sloganuri și documente din orice domeniu. Aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament sau pentru o perioadă scurtă de timp. Pentru toate detaliile sunați la 0722.84.10.53.

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU INTERVIURI

Job-ul pe care îl vrei e perfect pentru tine! Organizăm curs de pregătire pentru promovarea unui interviu în limba engleză pentru un post în cadrul unei companii internaționale. La curs vei face prezentări ale CV-ului și realizărilor tale, vom discuta despre întrebările la care va trebui să răspunzi și despre întrebările pe care va trebui să le adresezi pentru a face o impresie cât mai bună și pentru a avea succes. TARIF CURS LIMBA ENGLEZĂ LA INTERVIU- 168 lei modul intensiv de 6 ore, în curs de grup de 7 persoane.

CONTACT

Dorești să te specializezi în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau pentru un atestat internațional? Scrie-ne la englezadeafaceri@gmail.com, contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053!

Întrucât serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu avem acces la datele dumneavoastră personale. 

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.