CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Engleza de afaceri

Are you fluent in choosing your English?

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză. Diferenţiază-te prin abilităţile de a folosi engleza de afaceri, engleza financiară, engleza bancară, engleza juridică, engleza pentru marketing şi vânzări în orice situaţie sau context şi cu orice vorbitor de limba engleză. Obiectivele cursurilor noastre sunt specializarea și comunicarea în limba engleză.

Curs de engleză pentru afaceri în București

Îți oferim un curs de engleză pentru afaceri în București sau curs de comunicare în engleza de afaceri dacă ești economistcontabil, broker, analist financiar, auditor, director de marketing, web developer sau copywriter, dacă lucrezi la o bancă, la o companie multinațională sau pentru firma ta. Cursurile sunt organizate în variantă individuală sau de grup. Programele noastre sunt flexibile și “comunicative”, iar prețurile accesibile.

Cursurile de engleză pentru afaceri sunt personalizate și organizate la sediul companiei tale în variantă de curs de grup de lungă durată (2 luni - 600 lei) și curs individual de lungă durată (2 luni). Pentru stabilirea obiectivelor cursului personalizat de engleză pentru afaceri organizăm o întâlnire și o prezentare a acestui curs.

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU AFACERI PERSONALIZAT

La acest curs vom discuta în limba engleză despre tipuri de societăți comerciale, documente de afaceri, tipuri de contracte în limba engleză, management, tipuri de finanțare, scrisori de afaceri, planuri de afaceri, creditare, management financiar, piețe de capital, acțiuni, obligațiuni, produse derivate, idei de afaceri, investiții, tehnici de negociere, vânzări, prezentări, grafice, management financiar, diferențe culturale într-un mediu de afaceri etc.

Manuale:
Pentru nivelul pre-intermediate: Business Benchmark
Pentru nivelul intermediate: Business Benchmark Advanced

Detalii la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Workshop Creative Business Writing

Organizăm cursul de scrieri creative în limba engleză, curs intensiv de 6 ore (tarif 168 lei). Scriem e-mail-uri, scrisori de afaceri, prezentări (și pe bază de grafice), iar la alegerea ta includem și un plan de afaceri în limba engleză. Acest curs este ultra-personalizat deoarece te ajutăm cu tipurile de scrisori de afaceri pe care le folosești în activitatea ta de zi cu zi. 

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite.

Acest curs intensiv de 6 ore este oferit gratuit companiilor și instituțiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing, agribusiness) de lungă durată.

Organizăm cursul de copywriting în limba engleză în București cu durata de 24 de ore (2 luni). Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată - www.seocopywriting.ro - We write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

Nou! Curs online engleza pentru afaceri

Îți oferim un curs de comunicare personalizat în limba engleză format din 3 module de 4 ședințe. După fiecare modul analizăm progresul și obiectivele îndeplinite. Materiale de curs sunt incluse în preț (85 lei ora).

Te așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Cum te dezvolți cu ENGLEZA DE AFACERI?

 

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii și instituții din București recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze - GRATUIT - și un curs de engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 600 lei - pentru cursul personalizat de limba engleză cu durata de 30 de ore.

Raftul de engleză pentru afaceri

 • Curs personalizat de comunicare în engleză într-un mediu de afaceri.
 • Prin serviciile de consultanță în limba engleză ne asigurăm că e-mail-urile, prezentările, contractele și documentele tale de afaceri sunt corecte și adecvate.
 • Conținut relevant în limba engleză pentru site-uri, bloguri și prezentări.

Test online engleza de afaceri nivel mediu. Verifică-ţi abilităţile de engleză de afaceri gratuit! Click AICI.

 • TARIF CURS DE ENGLEZĂ PENTRU AFACERI ÎN BUCUREȘTI: 37,5 lei ședința de 90 de minute.
 • Cursuri intensive de gramatica limbii engleze. Tarif 168 lei. Cursul de gramatica limbii engleze se organizează la cerere la sediul instituțiilor și companiilor.

Contact

Vrei să vorbești în engleză fluent, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Dorești să organizezi un curs personalizat de engleză de afaceri pentru compania ta? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.84.10.53.

 
   

Curs de engleză de afaceri pentru nivel mediu plus (pre-intermediate)

Manual: Business Benchmark

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Preliminary (Business English Communication).
Examenul BEC Preliminary se adresează celor care folosesc limba engleză în situații simple și puțin specializate, într-un context de afaceri.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Reading and Writing: 1 oră și 30 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 12 minute

Curs de engleză de afaceri pentru nivel intermediar plus (upper-intermediate)

Manual: Business Benchmark Upper-Intermediate

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Vantage. 
Examenul BEC Vantage se adresează celor care folosesc limba engleză într-un context de afaceri, la nivel mediu.
La acest nivel fluența și vocabularul amplu din domeniul afacerilor sunt testate.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Readind and Writing: 45 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 14 minute

Curs de engleză de afaceri pentru nivel avansat (advanced)

Manual: Business Benchmark Advanced

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Higher.
Examenul BEC Higher se adresează celor care folosesc limba engleză într-un mediu de afaceri, la nivel avansat.
La acest nivel se cer cunoștințe aprofundate de limba engleză, fluență în exprimare, un vocabular foarte bogat și noţiuni din diferite domenii de afaceri.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Readind and Writing: 1 oră și 10 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 16 minute

Curs de engleză financiară și bancară

La sfârșitul acestui curs, ești pregătit să susții examenul pentru obținerea certificatului de engleză financiară ICFE* (International Certificate of Financial English). 

 • Cursul de pregătire pentru examenul ICFE este destinat celor care își desfășoară activitatea în mediul financiar-bancar.
 • *ICFE este rezultatul unei colaborări între Universitatea Cambridge și ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants) al cărei scop este să ofere candidaților un certificat din care să reiasă capacitatea lor de a comunica eficient în limba engleză în cadrul profesiei practicate sau în orice context internațional. 

Cursul de engleză financiară se organizează la cerere la sediul firmelor, companiilor și instituțiilor și începe imediat după semnarea contractului. 

TARIF CURS DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ în București: 37,5 lei pentru ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună (de persoană).

Contact

Vrei să să te specializezi în engleza de afaceri sau în engleza financiar-bancară? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.