CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Curs de engleză financiară

 

"Economia = locul unde oferta unei firme este experiența care transformă viața unui consumator." - Philip Kotler, Marketing 3.0.

Despre ce vei vorbi la cursul de engleză financiară?

Despre tipuri de societăți comerciale, creditare și facilități de creditare, piețe de capital, planuri de afaceri, investiții, prezentări, tehnici de negociere, redactarea unei scrisori de afaceri, vânzări, grafice, management financiar, indicatori macroeconomici, elemente de analiză financiară, indicatori financiari, contabilitate financiară, bilanț contabil, active, pasive, balanța de verificare, audit, depreciere și amortizare, tipuri de finanțare, management financiar, management bancar, managementul activelor și pasivelor, intermediere financiară, management de portofoliu investițional, acțiuni, produse derivate, analiza fundamentală și analiza tehnică etc.Totul în limba engleză

Manual: Professional English in Use Finance de la editura Cambridge University Press.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs online personalizat engleza financiar-bancară la un tarif accesibil (85 lei ședința).

Îți oferim un curs de comunicare personalizat în limba engleză format din 3 module de 4 ședințe. După fiecare modul analizăm progresul și obiectivele îndeplinite. Materialele de curs sunt incluse.

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore). 
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că am ajutat mai mult de 500 de persoane din companii românești și multinaționale să se dezvolte personal și profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.
 

Ce vei învăța?

 • vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale,
 • Să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o instituţie financiară, 
 • Să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să elaborezi și să discuți despre un plan de afaceri,
 • Să înțelegi și să scrii un bilanț, un cont de profit și pierdere, o balanță de verificare în limba engleză,
 • Să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate și să discuți în engleză despre orice subiect din programa de engleză financiară 
 • Să folosești vocabularul de specialitate în orice context pentru a promova examenul ICFE cu calificativ maxim.

CURS DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ ÎN BUCUREȘTI

Cursul de engleză financiară (pregătire pentru ICFE cu durata de 2 luni) în București se organizează pentru șase (cel mult șapte) persoane care pot participa în același interval de timp în zonă centrală sau la sediul companiilor. Tariful este 600 lei și include toate materialele de curs și sinteze de gramatica limbii engleze.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail- englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Și îți oferim un curs de engleză financiară personalizat la cel mai bun cost de oportunitate!

Ai nevoie de cuvinte în engleză?

Nu știi să spui cifră de afaceri în limba engleză, balanță de verificare, active, pasive, fond comercial, amortizare, profit brut, I.M.M., salariu mediu pe economie, etc.? Nu ai timp să participi la un curs de engleză financiar-bancară? Te ajutăm noi cu cuvintele potrivite în limba engleză pe baza unei colaborări lunare sau de scurtă durată. Suntem alături de tine oricând! Contactează-ne la 0722.84.10.53.

Cuvinte engleză financiară

 • Dole = the money that the government gives to people who are unemployed.
 • Trial balance = in double-entry bookkeeping, the act of adding the credit and debit columns of all accounts to check that they are equal in order to show that the accounts are correct.
 • Goodwill = the value to a company or organization of things that cannot be directly measured, for example, its good reputation or its customers' loyalty.

Program cursuri

Curs de engleză financiară la sediul companiilor și instituțiilor se organizează în intervalul de timp preferat de tine și colegii tăi. Sună la 0722.84.10.53 și vom organiza o prezentare gratuită a beneficiilor acestui curs.

Tarif curs de engleză financiar-bancară 

 • Poți participa la un curs personalizat de engleză financiară pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore.
 • Organizăm cursuri de engleză financiară pentru bănci și instituții financiare cu sediul în București.
 • La sfârșitul acestui curs, ești pregătit să susții examenul de engleză financiară ICFE* (International Certificate of Financial English).
 • Cursul de pregătire pentru testul ICFE este destinat celor care își desfășoară activitatea în mediul financiar-bancar.

*ICFE este rezultatul unei colaborări între Universitatea Cambridge și ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants) al cărei scop este să ofere candidaților un certificat din care să reiasă capacitatea lor de a comunica eficient în limba engleză în cadrul profesiei practicate sau în orice context internațional. 

Personalizează-ți engleza!

Vrei să devii fluent în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau să te specializezi în engleza financiară? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053!

Te așteptăm!