CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Oferte și noutăți.Tips and tricks about English

Dragi cursanți,

Vă anunțăm că avem următoarele grupe de cursuri în formare:

 • Curs de engleză medicală
 • Curs de engleză de afaceri BEC Vantage
 • Curs de conversație în engleză, două grupe (sâmbătă și după-amiaza în cursul săptămânii)
 • Curs de pregătire pentru un interviu în engleză
 • Curs de pregătire pentru IELTS
 • Curs intensiv de gramatica limbii engleze
 • Curs de Public Speaking.
Vă așteptăm și vă mulțumim pentru interesul acordat activității noastre!
Informații, detalii și înscrieri la:
 • 0722841053
 • contact@cursinengleza.ro
 • englezadeafaceri@gmail.com
 • startenglish3@gmail.com
 • FORMULAR DE ÎNSCRIERE
 

Voucher pentru cursurile de pregătire pentru IELTS sau alte examene internaționale!

Începând din luna iunie vom oferi vouchere pentru angajații din companii care doresc să participe la cursurile de pregătire pentru testul IELTS, sau cursuri de pregătire pentru alte examenele internaționale cum ar fi: BEC (Business English Certificate), ICFE (International Certificate for Financial English), ILEC (International Legal English Certificate).
Acest beneficiu poate fi extins și pentru copiii angajaților, deoarece certificatul IELTS echivalează examenul de bacacaureat.

 

CURSUL LUNII DECEMBRIE!

În fiecare lună oferim un curs individual la tarif redus.

Cursul intensiv de e-mail-uri în limba engleză (CREATIVE BUSINESS WRITING) este Cursul Lunii Decembrie!
La cursul de e-mail-uri în limba engleză te ajutăm să elimini din scrisorile și documentele tale toate greșelile de gramatică, stil sau scriere.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter, a letter of interest). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. 
Acesta este un curs personalizat! Materialele de curs sunt incluse. 
Te poți înscrie folosind formularul de contact: FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Ne poți scrie și la contact@cursinengleza.ro.

CURSUL LUNII NOIEMBRIE! 

În fiecare lună oferim un curs individual la tarif redus.

Cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză este Cursul Lunii Noiembrie!

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză! La sfârșitul acestui curs vei ști să răspunzi la orice întrebare în limba englezăCORECT și personalizat în funcție de job-ul pentru care aplici. De asemenea, te învățăm ce întrebări este recomandat să adresezi la sfârșitul interviului. Îți oferim și un bonus! Te ajutăm și cu scrisoarea de intenție!

Înscrieri laFORMULAR DE ÎNSCRIERE
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

CURSURI INDIVIDUALE ONLINE

Cursuri de limba engleză pentru orice specialitate

Vă oferim program și programă personalizate și materiale de curs gratuite.
Vă așteptăm!
Înscrieri la:
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ, ORELE 9.00 - 15.30, pe platforma ZOOM

La cursul de gramatica limbii engleze îți răspundem la toate întrebările:

– “I received your email” sau “I have received your email“?
– Care sunt diferențele dintre Past Tense Simple și Present Perfect Simple (ținând cont de faptul că în limba română nu putem diferenția aceste două timpuri)?
– Cum facem acordul în limba engleză?
– Când folosim verbul la singular, deși subiectul este la plural (și viceversa)?
– Ce sunt homophones? Când folosim Present Simple și când folosim Present Continuous? În ce situații de comunicare ne bazăm pe verbele modale?
. . . . . . .. . . . . .. . . . .. . . .. . . .
Apoi te ajutăm să formulezi propriile întrebări în limba engleză.

Vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în orice situație (la aeroport, la restaurant, la un interviu, la o prezentare, la o negociere, etc….)

Pregătește-ți toate întrebările pe care le ai despre limba engleză iar noi te așteptăm cu toate răspunsurile  între 9.00 și 15.30. Materialele de curs sunt din partea noastră. Tarif - 168 lei. 

Te așteptăm să te înscrii la cursul de gramatica limbii engleze la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

NOU! CURS DE PUBLIC SPEAKING ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Înscrieri și detalii la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com. 

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

Programul cursurilor de limba engleză include cursuri intensive:
- curs intensiv de gramatica limbii engleze - 6 ore - tarif 168 lei 
- curs intensiv de e-mail-uri în limba engleză (CREATIVE BUSINESS WRITING) - 6 ore - tarif 168 lei. 

Cursurile se desfășoară în funcție de numărul de persoane înscrise (minim 6 pentru fiecare curs). 

Vă așteptăm cu drag și cu toate detaliile la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

CONSULTANȚĂ CORPORATE ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client „TVA amânat la plată”, activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre tipurile de ecartament în limba engleză, nu știți cum să explicați „economii de scară” în limba engleză, nu știți cum să traduceți „executor judecătoresc” sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing...?

Am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile și oferim servicii de consultanță în limba engleză la sediul dumneavoastră sau online via e-mail and Skype, dacă nu sunteți în București. 

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările! Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

WANTED: Profesor de limba germană

În cei câțiva ani de activitate ca furnizor de servicii specializate de limba engleză am dezvoltat câteva cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze, cursul intensiv de Creative Business Writing, cursul intensiv de proofreading în engleză și cursul de copywriting în limba engleză
Am ajutat clienții noștri din companii românești și multinaționale să se exprime corect în limba engleză în orice situație de comunicare și să folosească vocabularul de specialitate (afaceri, juridic, financiar, bancar, feroviar, marketing, medical, agribusiness). 
 
Dar încă nu am creat un departament de limba germană interesant. Dacă îți place să faci ceva nou în fiecare zi și vrei să colaborezi cu persoane creative și foarte interesate de îmbunătățirea abilităților lor de comunicare în limba germană, te invităm să ne contactezi la contact@engleza-de-afaceri.ro și vom stabili o întâlnire. 
Ne-ar plăcea foarte mult să creăm împreună și câteva cursuri unice în limba germană.
 

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, BUCUREȘTI, la sediul companiilor și instituțiilor

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte. Acest curs de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare.

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate. 

Tarif - 168 lei. Materialele cursului sunt incluse. 

Înscrierea la acest curs se face pe bază de formular de înscriere pe care îl vei primi dacă ne scrii la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro. Te așteptăm cu drag!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE PENTRU COMPANII

Organizăm cursul intensiv de gramatica limbii engleze în cadrul companiilor și instituțiilor în intervalul de timp preferat de colegii tăi. Oferim tariful unic de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți.

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs online personalizat engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiar-bancară, engleza pentru marketing la un preț accesibil (85 lei ora).

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU COMPANII

Vă oferim un curs de limba engleză de 6 ore gratuit (curs de gramatica limbii engleze, curs de proofreading în engleză, curs de creative business writing) împreună cu un curs de engleză de specialitate de 24 de ore (engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară și bancară, engleza pentru marketing).

Tarif final - 800 lei de persoană pentru cursul cu durata de 30 de ore. Vă așteptăm cu drag!

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

 

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

Acest curs este gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Programa cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

Contact - 0722.841.053. - contact@engleza-de-afaceri.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

OFERTA DE IARNĂ - CURS PERSONALIZAT DE LIMBA ENGLEZĂ

În perioada septembrie-decembrie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor și instituțiilor.

Dacă aplicați doar pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Acest curs este organizat în cadrul companiilor și instituțiilor.

Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Toate detaliile sunt disponibile pe pagina noastră www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting în engleză (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ ÎN BUCUREȘTI

Lawyers, barristers and solicitors wanted for long hazardous journey (8 weeks) into the LEGALESE. Long debates, contract formation and negotiation, covenants, horse-trading, extensive letters of advice, spin-offs, fiduciary duty, capitalization, capital expenditure, foreclosures, due diligence, debentures, non-contentious work, damages, benefit-of-the-bargain-damages, statutory damages…International recognition after the ILEC exam – International Legal English Certificate.

Cursul de engleză juridică (pregătire pentru ILEC cu durata de 2 luni) în București se organizează pentru șase (cel mult șapte) persoane care pot participa în același interval de timp. Tariful este 700 lei și include toate materialele de curs și glosar de termeni juridici în limba engleză.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ÎN BUCUREȘTI

Vă oferim 6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză între orele 9 și 15.30, în București, Piața Romană, strada Mendeleev. Materialele cursului sunt gratuite.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

 

ÎN FIECARE LUNĂ OFERIM UN CURS GRATUIT DE LIMBA ENGLEZĂ!

Oferta lunii august!

Cursul gratuit al lunii august este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

Oferta lunii aprilie!

Cursul gratuit al lunii este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna aprilie primiți gratuit 6 ore de curs de gramatica limbii engleze împreună cu un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing. Vă așteptăm!

Oferta lunii martie!

Cursul gratuit al lunii martie este CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CURS CREATIVE BUSINESS WRITING. Te așteptăm cu drag!

Oferta lunii februarie!

Cursul gratuit de engleză al lunii februarie este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! La acest curs vei învăța să îți corectezi scrisorile de afaceri.

Oferta lunii decembrie!

Cursul gratuit al lunii decembrie este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna decembrie primiți gratuit 6 ore de curs de limba engleză - gramatică și comunicare. Vă așteptăm!

Oferta lunii noiembrie!

Pentru orice curs de engleză în luna noiembrie vă oferim CURSUL DE SCRIERI CREATIVE ÎN LIMBA ENGLEZĂ GRATUIT!

 

 WORKSHOP PREGĂTIRE IELTS - SÂMBĂTA - ORELE 10-16 - TARIF 168 lei.

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

Toate cursurile noastre sunt cursuri personalizate de comunicare în limba engleză!

ATELIERE DE COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ DE CREATIVE WRITING ȘI CREATIVE SPEAKING

Aceste ateliere de comunicare în limba engleză sunt personalizate și includ teme și activități care te vor ajuta în domeniul în care activezi (business, medical, legal, financial, marketing). Tarif standard 168 de lei. Contact: 0722.841.053.

CURS DE COPYWRITING ÎN ENGLEZĂ

CopySmarters! 30 de ore de scrieri creative și povești în limba engleză. Servicii de copywriting în limba engleză: We make your story shine! Mai multe povești sunt scrise cu dragoste pentru limba engleză pe blogul nostru de companie.

ENGLEZA PENTRU INTERVIURI

Job-ul pe care îl vrei e perfect pentru tine! Cursul intensiv pentru interviuri în limba engleză durează 6 ore. Timp de 3 ore te ghidăm în vederea elaborării CV-ului și scrisorii tale de intenție apoi te ajutăm prin simulări ale interviului și discuții pe baza tuturor întrebărilor și dificultăților cu care te vei confrunta la interviul de angajare. Am pregătit pentru tine 100 de întrebări. Tarif 168 lei.Te pregătim pentru succes!

AI NEVOIE DE CUVINTE ÎN ENGLEZĂ?

Oferim servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice. Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, CV-ul și scrisoarea de intenție, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, pagini de prezentare, site-uri, sloganuri și documente din orice domeniu.

 • Glitch - a small problem or fault that prevents something from being successful or working as well as it should.
 • Kudos - the admiration and respect that goes with a particular achievement or position.
 • Stack sandal  a type of sandal with high heels and a platform under the toes.
 • Financial technology = the business of using technology to offer financial services in new and better ways.
 • Afflatus = a divine imparting of knowledge or power : INSPIRATION.
 • Gerrymander = manipulate the boundaries of (an electoral constituency) so as to favour one party or class.
 • Estival = relating to or typical of summer (summery).
 • Scorcher = an extremely hot and sunny day:

La cursul de engleză de afaceri și mai ales la cursul de engleză juridică, vei discuta cu colegii tăi despre:

Due Diligence the detailed examination of a company and its financial records, done before becoming involved in a business arrangement with it, such as buying it or selling its shares to investors.

TARIF CURS DE ENGLEZĂ

Poți participa la un curs personalizat de limba engleză de specialitate sau la un curs de comunicare în engleză pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore.

CURS DE ENGLEZĂ INTERACTIV PENTRU COPII

Ateliere de comunicare în limba engleză pentru copii. TARIF CURS DE ENGLEZĂ PENTRU COPII: 300 lei pe lună (8 şedinţe). Organizează un curs de engleză pentru copilul tău la grădiniţa sau afterschool-ul lui sau la tine la birou! Sună la 0722.84.10.53. 

TIPS AND TRICKS ABOUT ENGLISH

Îţi oferim articole gratuite despre dificultățile limbii engleze și despre greșelile pe care și tu ai putea să le faci când vorbești sau vrei să scrii un document în limba engleză. Cele mai multe tips and tricks le vei afla la cursul de limba engleză.

Greșeala lunii noiembrie

Am observat această greșeală la cursul de pregătire pentru testul IELTS. Pentru testul de Writing de la examenul pentru obținerea certificatului IELTS, vei avea de comentat un grafic. Atenție! Nu trebuie doar să faci un rezumat al rezultatelor graficului, ci să compari aceste rezultate, pe baza cărora e bine să formulezi o concluzie în ultimul paragraf al compunerii tale. Succes!

A doua greșeală a lunii septembrie

Contractele în limba engleză reprezintă un capitol important pentru cursul de engleză juridică și, la cerere, pentru cursul de engleză de afaceri.

Nu este corect să folosim pentru contract de muncă, labour contractTermenul adecvat este employment contract. Cu toate acestea, employment law și labour law sunt două subiecte distincte despre care vom discuta la cursul de engleză de afaceri sau la cursul de engleză juridică.

Prima greșeală a lunii septembrie

Continuând tradiţia greşelilor în limba engleză pe care le mai fac (nu foarte des) cursanţii noştri, vă propunem un subiect dificil în ceea ce priveşte exprimarea în limba engleză: prepoziţiile.

Nu este corect: “I go shopping at Saturday”.  Corect este: “I go shopping on Saturday”

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte prepoziţiile şi cum să le foloseşti corect te aşteptăm la un curs de conversaţie sau un curs de engleză de specialitate.

A doua greşeală a lunii august!

Este o greşeală mai puţin întâlnită care vizează pluralele substantivelor. Pluralul lui person este people şi nu persons. Totuşi "persons" este acceptat în engleza de specialitate şi anume în documente juridice şi de afaceri. Pentru mai multe detalii te aşteptăm la un curs de engleză juridică sau un curs de engleză de afaceri.

Prima greşeală a lunii august!

Este greşeala mai multor luni, deoarece este o exprimare uneori tipică în limba engleză ce vizează folosirea unui timp verbal de două ori în aceeaşi propoziţie. Eu pun această greşeală pe seama hipercorectitudinii. Deci nu este corect "I didn't knew" ci "I didn't know", deoarece primul verb (auxiliarul To Do în acest exemplu) poartă timpul într-o propoziţie în limba engleză.

Greşeala lunii iulie!

Pentru că este perioadă de vacanţe iar cursanţii noştri sunt ori melancolici ori fericiţi, ne-au povestit ce au făcut "in holiday". Corect este "on holiday".

Deoarece la ora de conversaţie vorbim despre orice doriţi să discutăm, de multe ori ne povestiţi despre ce aţi făcut în weekend. Dar, atenţie, în limba engleză este corect să spuneţi “at the weekend” şi nu “in the weekend“.

Care este diferența dintre auction și tender?

O greșeală tipică într-un document de engleză de afaceri sau contract, pentru că în limba română sunt similare.

Auction =a usually public sale of goods or property, where people make higher and higher bids (= offers of money) for each thing, until the thing is sold to the person who will pay most.

Tender (offer) = a written or formal offer to supply goods or do a job for an agreed price.

Dacă vrei să participi la o licitație pentru un contract, cuvântul corect este tender.

Ați primit un e-mail în limba engleză de la un client.

Trebuie să raspundeți ASAP (as soon as possible).
Cum începeți să scrieți e-mail-ul?
“I received your email” or “I have received your email” ?
…”Dear Sir/Madam,
have received you email and…..”
De ce am folosit timpul Present Perfect Simple si nu Past Tense Simple? Vă explicăm la curs

Pentru că ne pricepem și la marketing în limba engleză, propunem următoarea întrebare:

Ce este un slogan?

Termenul de slogan este derivat dintr-un cuvânt din limba galilor, care înseamnă "strigăt de luptă", sluaghghairm, mai precis. Ai un slogan? Dacă da, te ajutăm să-l traduci în limba engleză.

CONTACT

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - Email- englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.


Aș dori să anunț cu plăcere că Antologia Sudden Denouement la care am contribuit cu 5 poezii (What Can I Give You?, Venusberg, Melt, Greenen Parlor, Songs of Spring) este disponibilă pe Amazon.com and Amazon.com.uk.

"If your expectation is a slim volume of precise poems according to a clever little theme, you’ll be deeply disappointed by SD’s offering. Poetry at SD isn’t nice and tidy, it isn’t precise or easily categorized, nor does it intend to leave you peaceful.
As Iulia Halatz says in her poem What Can I Give You? “Not by blindness / we can reorder colors / but by the painting of a soul.” There is absolutely nothing here that is calm or apologetic, nor will any writer be careful with your sensibilities and spare you the brunt of their truth.​" - Candice Louisa Daquin