CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Pregătire pentru atestate în limba engleză

În lumea globală în care trăim un certificat internațional de limba engleză face diferența între un serviciu bun și încredere, dezvoltare, performanță și comunicare în limba engleză cu parteneri, clienți, furnizori, vorbitori nativi sau non nativi.

Engleza pentru certificate internaţionale - Cursuri de engleză online

Organizăm:

 • curs de pregătire pentru examenul IELTS (24 de ore)
 • curs de pregătire pentru ILEC (Certificatul Internațional de Engleză Juridică)
 • curs de pregătire pentru ICFE (Certificatul Internațional de Engleză Financiară)
 • curs de pregătire pentru BEC (Certificatul Internațional de Engleză pentru Afaceri) online sau la sediul companiei unde lucrezi.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

CONSULTANȚĂ AFACERI PENTRU COMPANII

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client „TVA amânat la plată”, activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre tipurile de ecartament în limba engleză, nu știți cum să explicați „economii de scară” în limba engleză, nu știți cum să traduceți „executor judecătoresc” sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing ...?

Am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile și oferim servicii de consultanță în limba engleză la sediul dumneavoastră sau online via e-mail and Skype, dacă nu sunteți în București. 

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările în cel mai scurt timp! Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

Workshop tematic de pregătire pentru IELTS, Sâmbăta orele 10-16. Tarif 168 de lei.

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor. Și o pauză de relaxare și cafea în București -Piața Romană.

 • Oferim reduceri de tarif pentru persoane din aceeași companie.
 • Îți oferim tariful de 150 lei dacă înscrii un prieten la acest curs.
 • Cursul se organizează când se strâng 10 persoane interesate.

Ce vei învăța?

La cursurile noastre de pregătire pentru examene în limba engleză vei afla totul despre testul IELTS, testul Cambridge BEC, examenul ILEC, examenul ICFE, tipurile de teste și abilități, managementul timpului pentru a finaliza la timp și cu succes. Certificările se oferă de către instituții abilitate din Marea Britanie sau SUA. Examenele pentru certificatele internaționale de limba engleză se susțin la Consiliul Britanic.

CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ ÎN BUCUREȘTI

Lawyers, barristers and solicitors wanted for long hazardous journey (8 weeks) into the LEGALESE. Long debates, contract formation and negotiation, covenants, horse-trading, extensive letters of advice, spin-offs, fiduciary duty, capitalization, capital expenditure, foreclosures, due diligence, debentures, non-contentious work, damages, benefit-of-the-bargain-damages, statutory damages…International recognition after the ILEC exam – International Legal English Certificate.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

 

Curs de pregătire IELTS

 • Cursurile de pregătire pentru testul IELTS se organizează în grup sau individual.

Curs de pregătire BEC ​

 • Cursul de engleză pentru afaceri este personalizat și se organizează în grup sau individual.

​Curs de pregătire ILEC

 • Cursul de pregătire pentru examenul ILEC se organizează în grup sau individual.
 • CURSUL DE ENGLEZĂ JURIDICĂ este un curs personalizat de limba engleză. Este un curs dedicat companiilor și asociațiilor profesionale. Toți clienții noștri primesc o prezentare a acestui curs, materiale de curs gratuite și un glosar de termeni alcătuit pe baza solicitărilor și întrebărilor cursanților noștri. Acest glosar suplimentează manualul de curs, International Legal English.
 • Cursurile de engleză juridică la sediul companiilor se organizează la cerere în intervalul de timp pe care îl doriți. Vă oferim o prezentare a cursului de engleză juridică la sediul dumneavoastră, materiale de curs gratuite (International Legal English) și glosar de termeni juridici gratuit. Programați o întâlnire gratuită la 0722.841.053.

Curs de pregătire ICFE

 • Cursul de engleză financiar bancară se organizează în grup sau individual.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore). 
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că în fiecare an ajutăm sute de persoane din companii multinaționale să se dezvolte profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.
 
 

Contact

Vrei să vorbești în engleză fluent, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Dorești să organizezi un curs personalizat de engleză de afaceri pentru compania ta? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053!

CURS DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS

Examenul IELTS (International English Language Testing System) este cel mai cunoscut test de limba engleză din lume.

Testul IELTS te ajută să folosiți limba engleză într-o țară străină în orice context, folosind toate abilitățile: reading, listening, speaking and writing.

DE CE SĂ TE PREGĂTEȘTI PENTRU TESTUL IELTS?

Dacă obții certificatul IELTS, vei putea studia, lucra și locui aproape oriunde în lume, te ajută să promovezi la locul de muncă sau vei avea posibilitatea de a aplica pentru un post mai bun.

Examenul IELTS constă în patru probe:

 • Listening: 40 minute (aprox.)
 • Academic Reading sau General Training Reading: 60 minute
 • Academic Writing sau General Training Writing: 60 minute
 • Speaking: 11 – 14 minute (aprox.)

Durată Test: 2 ore 44 minute

Manual: IELTS Trainer Six Practice Tests

TARIF CURS DE PREGĂTIRE PENTRU IELTS (București) 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore. 

CURS DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL ILEC

Acest certificat internațional de engleză juridică îți este foarte util dacă ești avocat și lucrezi într-un mediu internațional.

Manual: International Legal English

TARIF CURS DE PREGĂTIRE PENTRU ILEC 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Înscrieri la 0721.91.51.51.

CURS DE PREGĂTIRE PENTRU CERTIFICATUL INTERNAȚIONAL DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ (ICFE)

Cursul de pregătire pentru testul ICFE este dedicat auditorilor, contabililor autorizați, analiștilor financiari, economiștilor și atestă abilitatea de a lucra într-un mediu internațional financiar-bancar. ICFE este rezultatul unei colaborări între Universitatea Cambridge si ACCA (Asociația Contabililor Autorizați) al cărei scop este să ofere candidaților un certificat din care să reiasă capacitatea lor de a comunica eficient în limba engleză în cadrul profesiei practicate.

Manual: Professional English in Use Finance

TARIF CURS DE PREGĂTIRE PENTRU ICFE (București) 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore.

CURS DE PREGĂTIRE PENTRU CERTIFICATUL INTERNAȚIONAL DE ENGLEZĂ DE AFACERI (BEC)

Examenul BEC Higher se adresează celor care folosesc limba engleză într-un mediu de afaceri, la nivel avansat.
La acest nivel se cer cunoștințe aprofundate de limba engleză, fluență în exprimare, un vocabular foarte bogat și notiuni din diferite domenii de afaceri.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Readind and Writing: 1 oră și 10 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 16 minute

Manual: Business Benchmark Advanced

TARIF CURS DE PREGĂTIRE PENTRU BEC în București - 800 de lei (curs de grup). 

Te așteptăm cu drag!

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: www.facebook.com/www.cursinengleza.ro.